Zwart groen blok in klimaatmars

 

Oproep tot een zwart-groen block tijdens de klimaatmars op 6 november! Sinds jaar en dag wordt onze planeet aangevallen door een systeem gebaseerd op macht, hebzucht en geld. Daarbij ontziet het niets. Bossen worden gekapt, dieren vermoord en arbeiders uitgebuit.

Wij willen een samenleving die we met elkaar organiseren, in plaats van ten koste van elkaar. Waar iedereen zich veilig kan voelen en met een gezond milieu. om dat te bereiken moeten we onder andere erkennen dat de dierindustrie een gigantisch aandeel heeft in het vervuilen van onze planeet en dat het kapitalistisch en eerlijk en veilige sameleving onmogelijk maakt.

Daarom willen we naar voren komen als een zwart-groen blok. nodig je vrienden uit en kom ook! Doe mee en bouw mee aan een rechtvaardige, milieu-, dier-en mensvriendelijk samenleving.

Tot dan. Active For Justice.

AK-Utrecht onder schrijft deze oproep en zal aanwezig zijn in het zwart-groene blok. Daarnaast heeft de vrije bond ook opgeroepen voor het zwart-groen blok. Deze zal voorverzamelen om 12:30 op het Rokin. Om 12:50 vertrekt deze naar de dam, waar de klimaatmars zal zijn.

https://www.vrijebond.org/anarchistisch-blok-klimaatmars/

 

 

publicaties: